Home   Mic istoric
Despre noi
  Cazare
Agrement
  Restaurante
Monografie
  Parteneri
Horoscop
Vederi
Biserici
  Oferte luna de miere
Anunturi publicitare
  Harta statiune
Contact
  Zodiac
Forum
 
 
  00000000000000000000000000000000000000000000000  
 

   COMPLEX  PRESIDENT**** este situat in BAILE FELIX, pe drumul european E79 ORADEA-DEVA la km. 10, la liziera padurii, intr-un cadru natural deosebit (la altitudinea de 140m), ofera conditi excelente pentru relaxare, tratament, dar si pentru intalniri de afaceri.
Hotelul dispune de 92 de camere impartite in camere single, camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi, apartamente, dotate cu climatizare, minibar, telefon, parcare interioara pazita , o moderna baza de tratament  3 sali de conferinta  dotate cu ecran, flipchart, videoproiector si instalatie de traducere simultana.
Capacitatea totala de cazare a complexului este de 180 de locuri si baza de tratament poate deservi 80 de persoane pe zi.
Complexul PRESIDENT**** dispune de asemenea de doua restaurante unul de 180 de locuri si altul de 350 de locuri si de o terasa cu specific rustic.
Restaurantul ofera intr-o ambianta placuta preparate culinare delicioase, din bucataria romaneasca si internationala.
Complexul PRESIDENT**** dispune de piscina - atat acoperita, cat si in aer liber - cu apa termala, sauna de 16 persoane, sala de fitness, baza de tratament si baza sportiva (2 terenuri de tenis cu zgura si unul sintetic de fotbal).

Hotel President ****
Pozitia GPS N si E
Preturile de cazare sunt:
Cameră single standard     60 Euro
Cameră double standard   65 Euro
Cameră single superior     70 Euro
Cameră double superior   75 Euro
Apartament standard      100 Euro
Apartament superior       130 Euro

 

           *Tarifele includ mic dejun, acces la piscine interioară/exterioară cu apă termală, saună, jacuzzi și parcare.
           Baile 1 Mai
Pentru inf. si rezervari va rugam sunati la tel:
TEL: 004.0259.318.381; 004.0259.318.085;
sau 004.0259.318.084
 

Web:
www.baile-felix.ro 

De asemenea Complexul PRESIDENT****  dispune si de un centru wellness care include piscina cu apa termala, acoperita de 12X24 m2, jacuzzi, sauna, solar, masaj, bar, tenis de masa
Complexul PRESIDENT**** ofera servicii complete de hidrokinetoterapie, masaj manual, reflexoterapie, electroterapie (galvanizari, ionoforeza, curenti diadinamici, curenti Trabert, curenti STOCH, TENS, curenti exrpomentiali, modulatii, interferentiala, curenti subacvali), Kinetoterapie, EKG, electrodiagnostic. 
Aceasta se adreseaza persoanelor cu afectiuni reumatologice (reumatism articular degenerativ, reumatism inflamator cronic), afectiuni posttraumatice (entorse, luxatii, sechele locomotorii), afectiuni neurologice (pareze, paralizii, neuropatii, polineuropatii).
Pentru agrement, la cererea clientilor, organizam excursii pentru vizitarea orasului ORADEA - Palatul BAROC (1762), Muzeul "Tarii Crisurilor" Sirul Canonicilor (construit in 1773, format dintr-un culoar de peste 100m.), orasul BUDAPESTA, vizitarea diferitelor obiective turistice - PESTERA URSILOR, PESTERA FOCUL VIU, PESTERA MEZIAD, CETATILE PONORULUI (rezervatie naturala complexa alcatuita din 3 avene uriase, si un rau subteran), vizitarea statiunii Stana de Vale situata la o altitudine de 1100m.

Unitatea accepta plata serviciilor si cu Tichete de Vacanta


Inscrie unitate turistica pe www.turismbailefelix.com
>clik aici<
0 Baile Felix 0
Locul ideal pentru concediul dvs.
0
baile 1 mai
www.turismbailefelix.com
Pentru a mari pozele clik pe poza !

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

baile felix

0

Locul perfect pentru concediul dumneavostra !

0

0 0 0 0 0 0 0 0 0
 

0

Link-uri sponsorizate
Important !
Daca doriti sa primiti pe adresa de e-mail noutatile care apar in zona noastra, reduceri de preturi, oferte de sarbatori sau alte informatii de ultima ora va rugam completati formularul din pagina de contact cu mesajul "ABONARE"
sau
>clik aici<

0
0

0

Link-uri recomandate -> :: Romania Explorer :: Hotel Nevis (Oradea) :: Apartamente in regim hotelier Oradea ::
:: Cazare Baile Felix ::
 
 
Site-ul a fost creat la data 01.01.2006, este in proprietatea S.C. Denycor prest SRL cu toate drepturile rezervate si gazduit de Romarg SRL inregistrare-domenii.ro
Copyright ©2006 - www.turismbailefelix.com
 
0 0 0